Abonnement Digitale Jaarrekening

49,95

Categorie:

Beschrijving

Voor de ondernemers die zoveel mogelijk zelf willen doen en zo weinig mogelijk willen betalen voor een boekhouder, hebben wij de digitale jaarrekening ontwikkeld.
We hebben een optimale software configuratie voor u samengesteld, zodoende dat u feitelijk haast alles zelf kunt doen.

In dit product is inbegrepen:

Aansluiting op het online boekhoudplatform e-boekhouden.nl

Aangiftes omzetbelasting. U hoeft niks meer zelf te berekenen. In het boekhoudprogramma staat de optie voor de aangifte omzetbelasting. Als u de juiste periode aanklikt kunt u zelf de aangifte indienen.

Automatisch ophalen van digitale rekeningafschriften. Door van deze optie gebruik te maken worden ook de gegevens van de bank automatisch verwerkt in de boekhouding. Als u ervoor zorgt dat op de diverse relatiekaarten de IBAN nummers van uw debiteuren respectievelijk crediteuren vermeld staan, dan is ook de bank volledig automatisch ingeboekt en kunt u automatisch de laatste stand van zaken in de boekhouding aantreffen. Let op: de elektronische rekeningafschriften worden met een werkdag vertraging verwerkt in uw boekhouding.

Scan en herken software. Dit betekent dat u uw inkoop en verkoopfacturen naar een e-mailadres kunt sturen, dan wel via een speciale app in de administratie toevoegen, en dit gebeurt Real Time, kortweg gezegd heeft u met onze opties dagelijks de boekhouding op orde.

Toegang tot onze helpdesk, in geval van problemen. Heeft u moeite om het zelf op een goede manier te doen, dan kunnen wij u helpen met de juiste ondersteuning. De helpdesk is 5 dagen per week bereikbaar.

Factuurprogramma. Via dit boekhoudprogramma bestaat ook de mogelijkheid om uw facturen in te boeken, op deze wijze zijn ze ook direct verwerkt in uw administratie. Hierdoor kunt u maximale debiteurenbeheer uitvoeren.


Op het moment dat u gebruik maakt van de bovenstaande oplossingen, dan realiseren wij voor u aan de hand van de ingevoerde boekhouding het volgende:
⦁ Jaarrekening
⦁ Aangifte inkomstenbelasting of aangifte vennootschapsbelasting
⦁ Controle en correctie indien nodig op de verwerkt administratie

Bij dit abonnement krijgt u ook gratis een abonnement op Avast Business Virussoftware, die wij kunnen aanbieden als Avast Business Partners.

Het basispakket heeft een abonnementstarief en is per maand €49,95 exclusief btw, en is bestemd voor die ondernemer die maximaal 50 inkoop respectievelijk verkoopfacturen per maand heeft. Mocht u een grotere administratie hebben, vraag dan een offerte aan op tel. nummer 0628497320.